til sjov eller alvor

Det kan jævnligt være meget handy, at kende sin nøjagtige promille. Det kunne f.eks være hvis man ville køre i bil ned og hente morgenbrød dagen efter et kalas, hvor man har fået alkohol. Mange bliver taget i sådan en situation fordi de tror, at alkoholen ikke findes i blodet længere. Hvilket desværre for dem viser sig, at være fejlagtigt.

Det er dog sandsynligt selv, at tjekke sin promille fra hjemmet. Det kan ske med en såkaldt alkotester, der kan fortælle dig hvad din promille er. Alt du behøver, at gøre er almindeligvis bare, at puste i et bitte rør der er placeret på dit alkometer og så får man i løbet af  ca. 2 minutter at vide hvad ens promille ligger på.

For at man kan få et ordentligt resultat fra sin alkotester er det nødvendigt , at den er forsynet med en brændselscelle. Desto større brændselscelle din test har, desto mere præcis vil dit resultat blive, der er ikke meget ved, at have en alkomåler der giver dig et falsk resultat.

Når man køber sin test skal man altså være opmærksom på, at den har en brændselscelle, hvis den ikke har, bør man ikke stole på det resultat man modtager fra den. Da andre ting så også vil kunne påvirke din alkotester og i sidste instans promillen. Bl.a. vil ens alkotester, uden brændselscelle, tilmed tit reagerer på lakrids plus andre former for fødevarer.

En alkoholtester er ikke kun anvendelig, at have hvis man skal kende sin nøjagtige promille. Det kan for det meste også være et virkelig sjovt indslag til fester, hvor der er blevet drukket sprut. Dersom man i løbet af aftenen finder en test frem og indleder med, at teste hinandens promiller kan det bruges til meget sjovt.

En begyndelse er blandt andet at benytte sin alkotester til en konkurrence hvor de deltagende skal gætte på sine promiller. Dem der så rammer det mest præcise resultatet vinder. Til disse sjovere tiltag er der ingen grund til, at ofre mange penge på en dyr alkotester. Det er på den anden side muligt, at opdage en billig test, som regelmæssigt kan yde et rimelig specifikt resultat, uden ens alkomåler dog giver et resultat man kan stole på.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>