Hjertelyd

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige Angelsound hjertelyds doppler, har vi her på testdig.dk lige hvad du står og mangler. En Angelsound er perfekt, hvis du har lyst til at følge dit barns udvikling, allerede fra graviditetens 12. uge. Med en Angelsound får du altså mulighed for at følge dit barn, igennem størstedelen af graviditeten. Vi ved godt at graviditeten er en hård tid, og derfor anbefaler vi en Angelsound hjertelyds doppler, eftersom denne kan bringe glæde og håb for fremtiden med sig. At høre dit barns hjertebanken for første gang er en ubeskrivelig oplevelse, som du kan dele med familie og venner. Med en Angelsound får du altså en unik mulighed, for at få indsigt i dit barns udvikling, allerede før det er født.

En Angelsound hjertelyds doppler fungerer på den måde, at den via ultralyd scanner den gravide mave. Det er samme fremgangsmåde der benyttes af jordemoderen, og du kan derfor trygt benytte vores Angelsound dopplere. Det er muligt at hører lyden igennem medfølgende høretelefoner, eller via højtalere. Sidstnævnte findes dog kun i vores Sonoline C model, men medfører altså at dine omgivelser også får del i oplevelsen. Det er dog også muligt at optage lyden fra Angelsound hjertelyds doppleren, og dermed overføre lydfilen til computeren. Herfra vil du så kunne sende den til familie og venner, samtidig med du også kan afspille filen for barnet, når det bliver ældre.

Som sagt er en Angelsound meget nem at bruge. Vi anbefaler at du smører maven ind i ultralyds gele, således at lyden bliver bedre, men det kan også gøres uden. Herefter skal doppleren bare flyttes rundt på maven, indtil der er skabt forbindelse. Den føromtalte Sonoline C model, giver også mulighed for at følge med i hjerterytmen på den store skærm. Herudover vises antallet af slag pr. minut også på denne model, noget som faktisk kan være ret interessant og sjovt at se. Med en Angelsound får du altså en unik mulighed, for at høre dit barns hjertebanken, og samtidig optage og sende lydfilen til familie og venner.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>