Det tynde fedt

 

Massevis af personer der kæmper for, at skippe kiloene , begår den fejl, at de blot kigger på deres vægt hvis de skal vurdere om de taber nogle kilo. Men sådan bør det i virkeligheden ikke være, for det er ikke vægten alene som har indvirkning på, om kroppen er sund.

Alle er nok godt klar over, at det er flomme man gerne vil have så lidt af på kroppen, som muligt. Dog uden, at man er helt mager. Men vægten beretter ikke kun noget om mængden af fedt på kroppen, den beskriver nemlig også et eller andet om muskelmængden i kroppen. Muskler vejer mere end fedt og dette er yderligere grunden til, at en hel del som træner voldsomt for, at kaste nogle kilo sul vil opleve, at deres vægt stiger efter et stykke tid. Simpelthen fordi de opnår flere muskler, hvilket er kraftigt positivt.

For at kunne lave en rigtig vurdering er man på den måde nødt til alene, at kunne fokusere på mængden af fedt i kroppen. Til det benytter man en fedtprocent måler, som kan vurdere hvor mange hundrededele af kroppen, som består af flæsk.

Med en fedtprocentmåler får man derfor mulighed for, at danne sig et reelt overblik af hvordan det står til med ens sundhed. Af den grund kan en fedtprocent måler være et virkelig godt værktøj, når man skal i gang med, at kaste nogle kilo fedt. For med en fedtprocent måler kan du sikre dig, at det reelt er fedt man taber og ikke muskler, hvilket vil være forholdsvis ærgerligt.

Det er også forholdsvis enkelt, at ervhverve en fedtprocentmåler og de kan fås i næsten alle priser. Det er derfor virkelig dødærgeligt, at der ikke er mange som beslutter sig for, at købe en fedtprocent måler når man skal i gang med at tabe sig. For det slutresultat man får virker en god del bedre, end det man vil kunne få med en vægt.

Du kan også bruge en fedtprocent måler til, at motivere dig selv, når man begynder på træningen. I takt med, at man mister mere og mere flæsk på kroppen, hvilket kan være en gigantisk opmuntring til, at give den en yderligere skalle.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>